Zomerkring

In de zomermaanden is er, in plaats van de reguliere  kring, een tijdelijke maaltijd-kring. Dit vindt plaats op 8 juli, 22 juli, 5 augustus en 19 augustus. Het eten is klaar om 18 uur. Het doel van de kring is om samen te eten, te ontmoeten en te genieten onder de goedheid en vreugde van de Heer.

Dit bericht is geplaatst op 01-07-2020

Iedereen is welkom, dus ook de kleintjes en gasten.

Er is op de zomerkring de mogelijkheid om verbonden met elkaar te blijven. Er is geen overdenking. Wellicht zingen we een mooi lied, dus als je een muziekinstrument bespeelt kun je die meenemen en ons begeleiden.

Als je zeker weet dat je komt, wil je je dan opgeven, in verband met de organisatie en de boodschappen, bij Marjan Kraaij. Zij maakt hiervoor dan een tijdelijke groepsapp aan. Er wordt altijd wat extra gekookt dus als je op het laatst toch nog wil aanschuiven of een gast mee wil nemen kan dat!

We leven de 1,5 meter afstand na.  Afhankelijk van de hoeveelheid  aanmeldingen ben je welkom in Putten bij Frank of in Ermelo bij Marjan. Mocht het vervoer een probleem zijn, laat dat even weten. Met elkaar is er vast een oplossing te bedenken.